powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πρωταθλητής του Β' ομίλου και μαθηματικά ο Πυθαγόρας.

Μετά την σημερινή νίκη μέσα στο Δημητρίτσι, ο Πυθαγόρας πανηγυρίζει την άνοδο στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών μετά από 7 χρόνια.

Έτσι λοιπών κατακτάται ο στόχος που είχε βάλει η Διοίκηση από πέρυσι το καλοκαίρι, και ήταν μόνο η 1η θέση.

Να δώσουμε λοιπών πάρα πολλά συγχαρητήρια
 στους παίκτες (Αρκετοί από αυτούς τους παίκτες απέδειξαν σε όλους αυτούς που τους αμφισβήτησαν, ότι τελικά έχουν μεγάλη αξία σαν ποδοσφαιριστές αλλά προπαντός σαν χαρακτήρες).

Εδώ θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι στο χωριό, ότι ο Πυθαγόρας δείχνει να κάνει δειλά, δειλά βήματα μπροστά, και θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε την Διοίκηση και κατ' επέκταση την ομάδα για να γίνει ο Πυθαγόρας και πάλι μεγάλος και να πρωταγωνιστεί στης πρώτες θέσης του Α' τοπικού με το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών να προέρχονται από τα σπλάχνα του.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί σαν μία γροθιά για να πετύχουμε αυτόν το στόχο (Άρχοντες του χωριού, Γονείς αλλά προπάντων τα παιδιά μας). Και να απομονώσουμε από των χώρο μας όλους αυτούς που χαίρονται με την αποτυχία του διπλανού τους και λυπούνται στην οποιαδήποτε επιτυχία του.

Της τελευταίες εβδομάδες έγινα μάρτυρας διάφορων γεγονότων από ορισμένους, που είχαν σαν σκοπό να χαλάσουν το υπέροχο κλίμα που υπήρχε μέσα στην ομάδα του Πυθαγόρα, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν σε όλοι την διάρκεια της χρονιάς, είτε προσπαθώντας να διαλύσουν την διοίκηση, είτε να διώξουν των προπονητή, είτε προσπαθώντας των Ιανουάριο να εμποδίσουν την ενίσχυση της ομάδος σε θέσης που χρειαζόταν.

Το αποτέλεσμα σε όλα αυτά ήταν να μην μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργήσει έτσι όπως πρέπει, και να μήνη πίσω σε αρκετά θέματα που ήθελε να τρέξει.

Τελικά ευτυχώς ο Πυθαγόρας κρατήθηκε στα πόδια του με της σωστές ενέργειες του προέδρου της ομάδος και προχώρησε μπροστά.

Και τώρα που η ομάδα έφτασε στην επιτυχία όλα αυτά το ¨φίδια¨ φεύγουν μακριά από την ομάδα σαν να βλέπουν θειάφι.

Αυτά τα ¨φίδια¨ που την προηγούμενη εβδομάδα έβαζαν τρικλοποδιές στην ομάδα, και ρίσκαραν με της ενέργειες τους ακόμη και με τιμωρία του Πυθαγόρα με -3 βαθμούς.

Αυτά τα ¨φίδια¨ που σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο έφτιαχναν τελείως αντίθετα πράγματα από αυτά που τους έλεγε ο κόουτς.

Κάτι βέβαια που έχουν κάνει και στο παρελθών, αλλά μην μπορώντας να αντιληφθώ το τι ήθελαν να πετύχουν  το ξεπέρασα με ένα "συγνώμη πάνω στα νεύρα ήταν".

Εδώ φίλοι μου θα ήθελα να ευχαριστήσω των πρόεδρο του Πυθαγόρα για την τιμή που μου έκανε,  να μου εμπιστευθεί την τύχει της ομάδος, για να πετύχει το στόχο του.

Αν ήμουν καλός προπονητής και αν πέτυχα το έργο μου θα το δείξει μόνο η ιστορία.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν, καθ' όλοι την διάρκεια της σεζόν,  και θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη εάν κάποιων αδίκησα.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω όλους εσάς ότι έχω υποβάλει την παραίτηση μου στην διοίκηση, λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων και το ματς με την Πανσερραϊκή θα είναι το τελευταίο μου σαν προπονητής του Πυθαγόρα.

Σας ευχαριστώ όλους


                                                                                                                     Με τιμή
                                                                                                                Γιώργος Τζήμας




9 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? Ο ΑΦΑΝΤΟΣ ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ? ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΑΤΕ ΜΟΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ .ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΤΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό θα ήταν να γράψεις και ένα όνομα για να ξέρω σε ποιών θα απαντήσω, και να σου λύσω όλες σου της απορίες. Ανοιχτός διάλογος δεν μπορεί να γίνει με ανώνυμους.

      Διαγραφή
  2. Απορω εκει στα Καλα Δενδρα πως βγηκατε πρωτη, με ασχετη διοικηση και τραγικο προπονητη, κολωφαρδοι...Να σας δω του χρονου που θα σας φηγουν ολοι οι παιχτες τι θα κανετε με την φαγωμαρα που εχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που το γνωρίζεις εσύ για τους παίκτες τι θα κάνουν? Μήπως τελικά και εσύ είσαι από τα Καλά Δένδρα και προδόθηκες? Όπως και να έχει δώσε όνομα και θα σου απαντήσω.

      Διαγραφή
    2. τα φιδια γιωργακη ονομα δεν εχουν ? μπας και κρατουσαν την ομαδα τοσα χρονια ? μπας και τραβαγαν γραμμες επλεναν ρουχα και ετρεχαν παντου χωρις να χρωστανε μια? μπας και πειραν μια υπο διαλυση ομαδα και την κρατησαν και την παρεδωσαν με αξιοπρεπεια? αργησες γιωργακη να γινεις τιμητης θες και ονοματα να μας κανειος ντα . λες και δεν ξερουμε ποιος ειναι ποιος στα καλα δενδρα. τι μας λες γιωργακη εσυ και η παρεα σου τοσα χρονια γυρολογοι του 100 αρικου. μαζεψου γελαει ο κοσμος

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμε θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι σαν διαχειριστής του BLOG γνωρίζω πολύ καλά ποιος μπένι και σχολιάζει σε αυτήν την ιστοσελίδα, αλλά για λόγους δεοντολογίας φρόνιμο θα ήταν να έβαζες το όνομά σου από την στιγμή που σχολιάζεις μία επώνυμη δήλωση. Δεν σου είπε κανένας ότι θα σε κάνει ντα, απλά ένας επίσημος διάλογος θα γίνει κάτι που απ' ότι φαίνεται δεν μπορείς να κάνεις για τους δικούς σου λόγους.

    Όπως και να έχει πάντως σέβομαι την επιθυμία του προέδρου της ομάδος και δεν θα δώσω συνέχεια αυτήν την στιγμή.

    Άντε καλό Πάσχα και καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Auto me ton proedro to katalavame kala :-) . Panta ne den leme ? Syntetagmenoi stratiotika , ante kai loxos pythagora suntoma epistrofi sto 1967 . Kai opios exei alli gnomi sto plision astynomiko tmima

      Διαγραφή
  4. σεβασμιε εσυ πες μας ποια ειναι τα φιδια και ποια τα θειαφια. φερε και τα csi las vegas miami and new york να τους πεις να μας κανουν ντα επιδη δεν σου αρεσουν αυτα που γραφουμε. ρε δεν σοβαρευεστε λιγο ο κοσμος εχει χιλια προβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re to fotografiko grafete me omega . pou pige to diangelma tou proedrou ? afto eis tin katharevousan se kalendriotiki ekdoxi . kai esy re george polla orthografika . otan leme ton filo ston eniko me omikron o plithintikos thelei omega . ante na piasoume ta vasika giati ama allaxei to politeyma se ethnososialistiko tha mas katsounnxana sta thrania

    ΑπάντησηΔιαγραφή