powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

0-0 μέσα στην Άνω Καμήλα και η διαφορά παραμένει.

Με λευκή ισοπαλία έληξε το παιχνίδι στην Άνω Καμήλα ανάμεσα στην τοπική ομάδα με των Πυθαγόρα.

Οι παίκτες της ομάδος μας που ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς, έχασαν σωρεία ευκαιριών για να μπουν μπροστά στο σκορ, ωστόσο
δεν τα κατάφεραν σε τρεις φάσεις από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται, με τους Γουργούτη Γκουγκτζιλά και Καρπουζάκη.

Γενικά στο 1ο ημίχρονο ο Πυθαγόρας έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα έπαιρνε κεφάλι στο σκορ με ένα η δύο γκολ διαφορά, μια και οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να απειλήσουν μόνο με στημένες φάσεις.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πυθαγόρας ξεκίνησε και πάλι πολύ καλά το παιχνίδι, και βρέθηκε εκ' νέου κοντά στο γκολ με τους Γουργουτη (τετ-α-τετ), Σιδηρόπουλο δεν πρόλαβε να πλασάρει την μπάλα και Καρπουζάκη Μπ, αστόχησε μέσα από την μικρή περιοχή.

Μετά το 70' οι παίκτες του Πυθαγόρα έριξαν την απόδοσή τους, και έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν και αυτοί 2-3 πολύ καλές φάσεις.

Στο τέλος του παιχνιδιού ο Ηλιόπουλος που είχε περάσει στο ματς σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικού και πέρασε λίγο άουτ.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν: Τέκας, Βαλσαμάκης, Γκουγκτζιλάς.

Σύνθεση: Τσίμας, Τζήμας, Τέκας, Μαυρίδης, Καρπουζάκης Β, Μπέλλας (80' Ηλιόπουλος), Βαλσαμάκης, Γουργούτης, Παπαδόπουλος Β (65' Καρπουζάκης Β), Γκουγκτζιλάς, Σιδηρόπουλος (65' Κίσσας Α).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου