powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Μόνο με αυτοκτονία θα χαθεί η 1η Θέση

Με ένα εκπληκτικό γκολ του Γκουγκτζιλά που με κίνηση σαν των Μέσι αξιοποίησε άψογα την ασίστ του Κίσσα (σε ρόλο Ινιέστα) και έδωσε την νίκη στον Πυθαγόρα με 1-0 και αέρα 7 βαθμών από τους
δεύτερους Λευκώνα και Παμβλαχιακό.

Το παιχνίδι που ξεκίνησε αρκετά δυνατά και η κρισιμότητα του αποτελέσματος επηρέασε της 2 ομάδες για την ποιότητα του αγώνα.

Ο Πυθαγόρας που σε όλοι την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου ήταν καλύτερος από των Λευκώνα έχοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία και είχε νικήσει κατά κράτος του κέντρο του γηπέδου.

Το σκορ άνοιξε στο 27' όταν ο Κίσσας από τα δεξιά κινήθηκε παράλληλα έξω από την Μεγάλη περιοχή και με εκπληκτική ασίστ στον Γκουγκτζιλά, τον έβγαλε τετ α τετ και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα επωφελούμενος την κερδισμένη κόντρα από των τερματοφύλακα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι τέτοια γκολ βλέπουμε μόνο από την Μπαρτσελόνα, και τολμούμε να πούμε ότι δεν τα βλέπουμε από ομάδες της Σούπερ λίγκας.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πυθαγόρας έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους προσπαθώντας να τελειώσει το ματς σε κάποια αντεπίθεση,  αλλά δεν το κατάφερε σε καμία ευκαιρία από αυτές που δόθηκαν σε Παπαδόπουλο Β, Γουργούτη, Ηλιόπουλο.

Αξιοσημείωτο της συνάντησης είναι ο πολύς κόσμος που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο μας και απόλαυσαν ένα πολύ καλό ντέρμπι.

Καλύτεροι για την ομάδα μας ήταν οι: Γκουγκτζιλάς, Μαυρίδης, Τέκας.

Σύνθεση του Πυθαγόρα: Τσίμας, Τζήμας (83' Κοκκινίδης) , Τέκας, Μαυρίδης, Κίσσας (60' Ηλιόπουλος), Γουργούτης, Μπέλλας, Παπαδόπουλος Β (70' Βαλσαμάκης), Γκουγκτζιλάς, Καρπουζάκης Β, Σιδηρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου