powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Με ηγέτη των Καρπουζάκη Βασίλη πάλι μόνη στην κορυφή

Ένα δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψης, είχε ο Πυθαγόρας εντός έδρας με αντίπαλο την μαχητική Νίκη Αμπέλων.

Δύσκολο από πλευράς ψυχολογίας, μιας και η ομάδα μας
προερχόταν από βαριά ήττα μέσα στην Τριάδα την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν από μία φάση που δεν έδειχνε να κινδυνεύει η ομάδα μας, ο τερματοφύλακας Τσίμας έκανε ένα απρόσμενο λάθος, με αποτέλεσμα να δόση την ευκαιρία στον επιθετικό της Άμπελοις να ανοίξει το σκορ και να γράψει το 0-1 μόλις στο 5'.

Ευτυχώς μετά το πρώτο σοκ ο Πυθαγόρας έβαλε την μπάλα κάτω και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο έφτασε στην ισοφάριση με σουτ γκολ του Καρπουζάκη Β στο 27'.

Στη συνέχεια ο Πυθαγόρας συνέχισε να πιέζει είχε πολύ καλή ανάπτυξη της μπάλας, και έτσι έφτασε στην ολική ανατροπή τους σκορ στο 40' μετά από πολύ καλή κίνηση του Κίσσα και εξαιρετική μπαλιά του Μπέλλα, τελικός αποδέκτης έγινε ο Καρπουζάκης Β, που με 2ο προσωπικό γκολ έγραψε το 2-1.

Στο 2ο ημίχρόνο ο Πυθαγόρας προσπάθησε να φυλάξει πιω πολύ τα νώτα του και σε 2 κλασικές ευκαιρίες που είχε με τους Σιδηρόπουλο και Γκουγκτζιλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς.

Να σημειώσουμε ότι στο 2ο ημίχρονο ο Πυθαγόρας είχε και δοκάρι με κεραυνό του Μαυρίδη.

Στα θετικά της ημέρας η επανεμφάνιση του Καρπουζάκη Μπίλη μετά από το τραυματισμό του στης 20 Οκτ 12.

Κορυφαίοι για την ομάδα μας ήταν οι: Κίσσας, Βαλσαμάκης, Καρπουζάκης Β.

Σύνθεση του Πυθαγόρα: Τσίμας, Τζήμας, Τέκας, Κίσσας, Κοκκινίδης (61' Παπαδόπουλος Β), Βαλσαμάκης, Μπέλλας, Γουργούτης, Καρπουζάκης Β (79' Καρπουζάκης Μπ), Γκουγτζιλάς, Σιδηρόπουλος (Μαυρίδης 70').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου