powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κακό πρόσωπο και ήττα με 3-1 μέσα στην Τριάδα.

Πολύ κακό πρόσωπο παρουσίασε η ομάδα μας μέσα στην έδρα τις Τριάδας με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-1.

Οι παίκτες του Πυθαγόρα που
έδειχναν σαν να μην μπήκαν στο παιχνίδι βρέθηκαν πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο 12 και 15 λεπτό.

Μετά το 2-0 η παίκτες μας προσπάθησαν να μπούνε στο παιχνίδι, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, και άρχισαν να βγαίνουν στην επίθεση και να απειλούν τους γηπεδούχους.

Η υπεροχή αυτή καρποφόρησε στο 30' με γκολ του Παπαδόπουλου Β ο οποίος μπήκε από τα αριστερά και με πολύ ωραία ενέργεια πλάσαρε τον τερματοφύλακα μειώνοντας σε 2-1.

3 λεπτά αργότερα ο Πυθαγόρας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όταν μετά από σέντρα του Κοκκινίδη ο Γουργούτης πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε,  η μπάλα έφτασε στον Καρπουζάκη Β αλλά και αυτός σημάδεψε τον τερματοφύλακα.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πυθαγόρας προσπάθησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά η καθυστερήσης των γηπεδούχων με την ανέχεια του διαιτητή δεν άφηναν των Πυθαγόρα να βρει ρυθμό στο παιχνίδι.

Έτσι τελείωσε το παιχνίδι και ο Πυθαγόρας υπέστη την πρώτη ήττα του στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Προπονητής της ομάδος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας  και έτσι θα πρέπει όλοι να κοιτάξουν μπροστά ώστε να μην επαναληφθεί ξανά τέτοια εμφάνιση.

Οι μόνοι που διακρίθηκαν από το ναυάγιο του Πυθαγόρα ήταν οι: Καρπουζάκης και Σιδηρόπουλος.

Σύνθεση της ομάδος μας: Τσίμας, Τζήμας, Γουργούτης, Κίσσας (45' Τέκας), Κοκκινίδης (70' Βαλσαμάκης), Μαυρίδης, Μπέλλας, Παπαδόπουλος Β, Καρπουζάκης Β (85' Ζαμπούνης), Γκουγκτζιλάς, Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου