powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Έτσι παίζουν οι πρωτοπόροι 1-0 την Τριανταφυλλιά

Σε ένα πολύ καλό ντέρμπι με πολύ δύναμη και πάθος και από της δύο ομάδες, ο Πυθαγόρας πήρε την νίκη με 1-0 από την Τριανταφυλλιά, και παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος με διαφορά 6 βαθμών από τους δεύτερους Λευκώνα και Παμβλαχιακό.


Οι παίκτες έδειξαν από το 1ο λεπτό ότι θέλανε τους 3 βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι και παίζανε με πολύ δύναμη πάθος και πιέζαμε σε όλο το γήπεδο.

Στο 1ο ημίχρονο ο Πυθαγόρας έψαχνε το γκολ ρίχνοντας το βάρος πιω πολύ στην άμυνα και έβγαινε στην επίθεση από τα πλάγια έχοντας μια πολύ καλή ευκαιρία με των Παπαδόπουλο Βαλάντη, ο οποίος από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή αλλά δεν κατόρθωσε να σπάσει σωστά την μπάλα στους συμπαίκτες του για να ανοίξουν το σκορ.

Πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ είχε και ο Γουργούτης στο 1ο με κεφαλιά.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πυθαγόρας έγινε πολύ πιο επιθετικός και έχασε και άλλες ευκαιρίες με τους Καρπουζάκη Β, Παπαδόπουλο, Γκουγκτζιλά, Τέκα.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 74' όταν ο Βαλσαμάκης έβγαλε μεγάλη διαγώνια μπαλιά στον Παπαδόπουλο Β, και αυτός με εκπληκτικό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.

Στο 80' ο Σιδηρόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να τελοιώση το ματς αλλά το κοντινό πλασέ του πήγε πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Τριανταφυλλιάς.

Διακριθέντες από των Πυθαγόρα ήταν: Τέκας, Παπαδόπουλος Β, Γκουγκτζιλάς, Καρπουζάκης Β

Σύνθεση του Πυθαγόρα: Τσίμας, Τζήμας, Τέκας, Κοκκινίδης (65' Σιδηρόπουλος), Καρπουζάκης Β, Μπέλλας, Βαλσαμάκης (90' Ζαμπούνης), Γουργούτης, Παπαδόπουλος Β, Γκουγκτζιλάς, Καρπουζάκης Μπ (60' Κίσσας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου