powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

1-2 στην Νικόκλεια και φουλ για το ντέρμπι.

Με μία καλή εμφάνιση ο Πυθαγόρας επικράτησε 1-2 μέσα στην Νικόκλεια και πάει με της καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Τριανταφυλλιά.

Ο Πυθαγόρας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι,
με πρωτοβουλία κινήσεων και ωριμότητα έβγαινε στην εστία της Νικόκλειας και κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 19' μετά από μια πολύ καλή ενέργεια του Βασίλη Καρπουζάκη, από τα δεξιά κάνοντας μια παράλληλη μπαλιά, μπροστά στην εστία, ο Γκουρτζιλάς έκανε κίνηση στο 1ο δοκάρι αφήνοντας την μπάλα στο Σιδηρόπουλο και αυτός έκανε το 0-1.

10 λεπτά αργότερα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων από τον Καρπουζάκη Μπίλη ο Γκουρτζιλάς βγήκε σε θέση τετ α τετ και με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 0-2.

Κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου ο Πυθαγόρας είχε 2-3 καλές ευκαιρίες να αύξησή των δείκτη του σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 2ο ημίχρονο η Νικόκλεια προσπάθησε να επιτεθεί χωρίς επιτυχία και ο Πυθαγόρας έβγαινε αρκετές φορές στην κόντρα, χωρίς να μπόρεση και αυτός να εκμεταλλευτή της ευκαιρίες που του δυνόταν.

Στο 60' με πέναλτι που έκανε ο Κίσσας σε μία φάση που δεν υπήρχε κίνδυνο για την εστία του Τσίμα οι γηπεδούχη έκαναν το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αρνητικά την ομάδας μας η 2 τραυματισμοί των Ζαμπούνη Χρήστου και Καρπουζάκη Βασίλη, και στα θετικά η επιστροφή του Ηλιόπουλου Μάκη μετά από απουσία ενός μήνα.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι: Καρπουζάκης Β, Γκουρτζιλάς και Σιδηρόπουλος Η

Σύνθεση του Πυθαγόρα: Τσίμας, Τζήμας, Ζαμπούνης Χ (45' Κίσσας), Μπούμπαρης Χ (75' Ηλιόπουλος), Κοκκινίδης, Γουργούτης, Βαλσαμάκης, Καρπουζάκης Μ (60' Μαυρίδης), Καρπουζάκης Β, Γκουρτζιλάς, Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου