powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

0-2 στο ντέρμπι και -2 από την 1η θέση

Μια έντυποσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πυθαγόρας μέσα στην δύσκολη έδρα της Τριανταφυλιάς στο ντέρμπι της 6ης Αγωνιστικής του Β' ομίλου της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών.

Ο Πυθαγόρας που παρατάχθηκε με
πάρα πολλές απουσίες στο παιχνίδι και απόδειξε για άλλη μια φορά ότι φέτος έχει πολύ "βάθος" η ομάδα και όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούνε να αντεπεξέλθουν στης απαιτήσεις του κάθε αγώνα.

Ο Πυθαγόρας που έλεγχε το ματς καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, χτυπήθηκε από μία ακόμη ατυχία μία και στο 5' αντικαταστάθηκε ο Ζάπρος απο το Μπούμπαρη Γ λόγο τραυματισμού.

Ο Δημήτρης Ζάπρος είναι ο 2ος ποδοσφαιριστής που τραυματίζεται αυτήν την εβδομάδα μιας και μεσοβδόμαδα είχαμε το τραυματισμό που Μαυρίδη σε τροχαίο.

Θα αναφέρουμε μόνο τους σκόρερ της ομάδος μιας και θα έχεται την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το παιχνίδι σε μαγνητοσκόπηση από το TV Επιλογές την Τετάρτη στης 15:30.

Το 0-1 έγινε στο 79' απο τον Ηλιόπουλο Μ μετά απο εκτέλεση φάουλ 15 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Τερματοφύλακα της Τριανταφυλλιάς.

Στο 83' είχαμε το 0-2 από τον Γκουγκτζιλά μετά από εξαιρετική ασίστ του Σιδηρόπουλου Η.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι η πολύ καλή εμφάνιση του μικρού Δαουλτζή Δημήτρη, και η πρώτη συμμετοχή τού άλλου πιτσιρικά Μπούμπαρη Γιώργου ο οποίος είναι ο 23ος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιείται από τον προπονητή του Πυθαγόρα.

Διακριθέντες από την ομάδα μας ήταν οι: Ηλιόπουλος Μ, Σιδηρόπουλος Η, Γκουγκτζιλάς Κ.

Σύνθεση του Πυθαγόρα: Τσίμας Θ, Τζήμας, Μπούμπαρης Χ, Ζάπρος Δ (5' Μπούμπαρης Γ, 50' Κίσσας Α), Κοκκινίδης Σ, Βαλσαμάκης, Γουργούτης, Ηλιόπουλος, Γκουγκτζιλάς, Δαουλτζής, Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου