powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

1ο Τεστ για Πυθαγόρα με ήττα 0-1 από Α. Καμήλα

Το πρώτο  του φιλικό για την νέα σεζόν έδωσε ο Πυθαγόρας και γνώρισε την ήττα με 0-1 από την 'Ανω Καμήλα.

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μας και έγινε
κάτω από δύσκολες συνθήκες μιας και η ζέστη ήταν ανυπόφορη.

Ο Πυθαγόρας που ήταν κεφάτος στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού είχε αρκετές ευκαιρίες στο 1ο μέρος για να ανοίξει το σκορ, κάτι που δεν το κατάφερε 2 φορές με των Παπαδόπουλο Γ στο 28' και 31'.

Στο 45' ο Γουργούτης έχασε και αυτός πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Στο 2ο ημίχρονο 2 ακόμη εκπληκτικές ευκαιρίες με τον Γρατζάκη Γ στο 48' και 50' οπού από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Από εκεί και πέρα έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού με τους 2 προπονητές να κάνουν πολλές αλλαγές.

Συνέπεια των αλλαγών ήταν στο 80' μετά από αδράνεια της άμυνας να γίνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Για την ομάδα μας ξεκίνησαν οι: Πεχλιβάνης, Παντελίδης, Μπούμπαρης Χ, Δαουλτζής Δ, Αγγελίδης Π, Σκρόντας, Γουργούτης, Καρπουζάκης Β, Γκουγκτζιλάς, Γρατζάκης, Παπαδόπουλος Γ.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσίμας Δ, Μπούμπαρης Γ, Καρπουζάκης Π, Αγγελίδης Α, Καπόγλου  Π, Γκένιος Α, Ζαμπούνης Στ, Περδετζόγλου Μ, Δαουλτζης Π, Ζαμπούνης Χ.

Στα Θετικά της αναμέτρησης ήταν η πολύ καλή παρουσία των νεαρών Αγγελίδη Π, Καπούγλου Π, Ζαμπούνη Στ, ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Πεχλιβάνης Α και οι Παντελίδης, Σκρόντας.

Αυτά ήταν τα πρώτα συμπεράσματα, βέβαια υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα για να προετοιμαστεί οι ομάδα μας για το πρωτάθλημα που αρχίζει σε περίπου 1 μήνα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου