powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Παιχνίδι από Superleague και 1-1 μέσα στο Γεφυρούδι

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο τού Γεφυρουδίου ο Πυθαγόρας αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 και παρέμεινε στην 2η Θέση του Βαθμολογικού Πίνακα.

Σε ένα 1ο ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες προσπαθούσανε να τρυπήσουν της αντίπαλες άμυνες, και το
κατάφεραν από  2 φορές η κάθε ομάδα, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα πολύ καλό σουτ στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Τσίμα, και την ομάδα μας να έχει 2 πολύ καλά τετ-α-τετ με των Μαυρίδη (πλάσαρε σε κενή εστία άουτ  και των Γκουγκτζιλά (να σουτάρει μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή άουτ).

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας εμφανίστηκε πολύ καλύτερη και είχε σωρεία ευκαιριών για να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε ιδικά με το πλασέ του Σιδηρόπουλου όπου και αυτός μόνος του την εστία πλάσαρε άουτ.

Τελικά η μπάλα τιμώρησε την ομάδα μας στο 70' μετά από σέντρα από τα αριστερά με κεφαλιά έγινε το 1-0.

Με πίστη για την νίκη οι παίκτες μας αντέδρασαν γρήγορα και στο 75' με σουτ του Βαλσαμάκη έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 78' χάθηκε άλλη μία εκπληκτική ευκαιρία όταν ο Ηλιόπουλος σούταρε από τα αριστερά η μπάλα πέρασε πάνω από των τερματοφύλακα και οι παίκτες μας άρχισαν να πανηγυρίζουν, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή της δεν την έστειλε κανένας στα δίχτυα λόγω των πανηγυρισμών.

Έτσι λοιπών το τελικό 1-1 παρέμεινε με την ομάδα μας να διαμαρτύρεται για περίπτωση πέναλτι που δεν δόθηκε στον Γουργούτη.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι: Τέκας, Βαλσαμάκης, Γουργούτης, Ηλιόπουλος.

Σύνθεση: Τσίμας, Τζήμας (80' Γρατζάκης), Τέκας, Κίσσας, Κοκκινίδης (65' Σιδηρόπουλος), Βαλσαμάκης, Γουργούτης, Μαυρίδης, Γκουγκτζιλάς, Καρπουζάκης (72' Μπούμπαρης Χ), Ηλιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου