powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

3-0 το Δημητρίτσι και επιτέλους μόνοι στην κορυφή

Επιτέλους νίκη για την ομάδα μας με 3-0 επί του Δημητριτσίου μετά από 2 ισοπαλίες με Κ.Καμήλα και Γεφυρούδι, και μάλιστα αυτή η νίκη φέρνει τον Πυθαγόρα στην 1η θέση μετά από την ήττα του Παμβλαχιακόυ μέσα στην έδρα του από την Ορεινή με 1-2.

Ο Πυθαγόρας που ήταν
καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού από τους φιλοξενούμενους και θα μπορούσε να διευρύνει τον δείκτη του σκορ, αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο εύστοχοι και δεν έκαναν πολλά εύκολα λάθη.

Το σκορ άνοιξε στο 18 λεπτό όταν μετά από σέντρα του Μπούμπαρη Χ, ο αμυντικός των φιλοξενουμένων στην προσπάθεια του να επιστρέψει την μπάλα στον τερματοφύλακα, την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 29' σέντρα του Μπούμπαρη Χ και πάλι από δεξιά ο Γουργούτης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, μιας και οι παίκτες του Πυθαγόρα θεώρησαν οι το παιχνίδι τελείωσε και με πολλά εύκολα λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να φτάνουν στα καρέ του Τσίμα.

Στο 2ο ημίχρονο και πάλι οι παίκτες μας δεν μπήκαν καλά στο ματς, αλλά μετά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του Σιδηρόπουλου τα πάντα τελείωσαν, αφού πήραμε και πάλι των έλεγχο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να κερδίσουμε πέναλτι στο 70' με των Γκουγκτζιλά, αλλά στην εκτέλεση του ο Βαλσαμάκης σημάδεψε το δοκάρι.

Τελικά το σκορ έκλεισε στο 80' μετά από σέντρα του Κίσσα με κεφαλιά ο Σιδηρόπουλος έκανε το τελικό 3-0.

Διακριθέντες για την ομάδα μας χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι ήταν οι: Κίσσας, Μαυρίδης, Γουργούτης

Σύνθεση: Τσίμας, Τζήμας, Τέκκας, Μπούμπαρης Χ (60' Σιδηρόπουλος), Κίσσας, Βαλσαμάκης, Μαυρίδης, Γουργούτης, Κοκκινίδης, Καρπουζάκης Β (45' Δαουλτζής), Γκουγκτζιλάς (80' Μπούμπαρης Γ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου