powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Με κεραυνό του Σιδηρόπουλου 2-1 την Α. Καμήλα

Ο Γκουγκτζηλάς άνοιξε των δρόμο, ο Σιδηρόπουλος κεραυνοβόλησε την εστία της Α. Καμήλας.

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο των Καλών Δένδρων όπου ο Πυθαγόρας πέρασε και το εμπόδιο της Άνω Καμήλας και συνεχίζει την πορεία του για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη του.

Ο Πυθαγόρας που μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και ήταν πολύ καλώς σε όλη την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι στο 20' μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων  ο Γκουγκτζιλάς έκανε το 1-0.

Ο Πυθαγόρας είχε 1-2 καλές φάσεις στο 1ο ημίχρονο να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι παρέμεινε το 1-0 σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας δεν μπήκε καθόλου καλά  και έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες των φιλοξενουμένων να πάρουν των ελέγχω του παιχνιδιού και να ισοφαρίσουν στο 57' μετά από εκτέλεση πέναλτι, που έκανε ο Γουργούτης.

Μετά το 1-1 και ενώ ο Πυθαγόρας είχε χάση τελείως το κέντρο, ο προπονητής της ομάδος άλλαξε θέσεις των Τέκα με των Γουργουτη και όπως αποδείχθηκε ήταν μία καθοριστική αλλαγή για την εξέλιξη της αναμέτρησης μιας και μόλις 2 λεπτά μετά ο Γουργούτης με κεφαλιά έβγαλε σε θέση τετ α τετ των Σιδηρόπουλο και αυτός με ένα δεξί κεραυνό έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας της Άνω Καμήλας γράφοντας το 2-1.

Από εκεί και πέρα η φιλοξενούμενη πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν και έτσι το παιχνίδι τελείωσε με νικητή των Πυθαγόρα που των ανεβάζει στην 1η θέση της βαθμολογίας, με των πρωτοπόρο Παμβλαχιακό να δοκιμάζετε αύριο στην Κάτω Καμήλα.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι: Τσίμας, Γουργούτης, Σιδηρόπουλος.

Σύνθεση: Τσίμας, Γουργούτης, Ζαμπούνης, Κίσσας, Κοκκινίδης, Βαλσαμάκης (89' Μπούμπαρης Γ), Τέκας, Μαυρίδης, Γκουγκτζιλάς, Καρπουζάκης Β (22' Μπούμπαρης Χ, 80' Δαουλτζής), Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου