powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

4-0 την Ορεινή και πάμε για το ντέρμπι

Εντυπωσιακή εμφάνιση σήμερα για τον Πυθαγόρα στο γήπεδο των Καλών Δένδρον με αποτέλεσμα η ομάδα μας να συντρίψει την Ορεινή με 4-0.

Ο Πυθαγόρας που ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αρκετές φάσεις για να ανοίξει το σκορ.


Τελικά το σκορ άνοιξε στο 40' από των Βασίλη Καρπουζάκη με κοντινό πλασέ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Βαλσαμάκις Βασίλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό η ομάδα μας και κατόρθωσε να διπλασιάσει τα τέρματα της με κοντινό πλασέ του Ηρακλή Σιδηρόπουλου.

Στο 85' μετά από πολύ καλή ενέργεια του Καρπουζάκη Β από τα δεξιά, έβγαλε την μπαλιά στον Σιδηρόπουλο ο οποίος πλάσαρε από κοντά, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Ορεινής απέκρουσε με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Δαουλτζή Δημήτρη και αυτός με ήρεμο πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ σε επίσημο παιχνίδι, και έγραψε το 3-0.

Το τελικό σκορ σημειώθηκε στο 89' με κοντινό πλασέ του Ηλιόπουλου.

Διακριθέντες για τον Πυθαγόρα ήταν: Σιδηρόπουλος, Ηλιόπουλος, Βαλσαμάκης, Καρπουζάκης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπη.

Σύνθεση του Πυθαγόρα: Τσίμας, Τζήμας, Κίσσας, Κοκκινίδης, Τόλιος (56' Τέκας), Βαλσαμάκης (80' Ζαμπούνης), Γουργούτης, Ηλιόπουλος, Καρπουζάκης Β, Γκογκτζιλάς (50' Δαουλτζής), Σιδηρόπουλος.

Στα θετικά της ημέρας η επιστροφή του Τέκα μετά από απουσία ενός Μηνός.

Να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας, αφιέρωσαν την νίκη στον άτυχο ποδοσφαιριστή Ζάπρο Δημήτρη, ο οποίος τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα με την Τριανταφυλλιά, και χειρουργήθηκε την Τρίτη. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου