powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Διπλό στον Λευκώνα και 1η θέση προσωρινά

Η καλή πορεία του Πυθαγόρα (Σαν τρένο) συνεχίζεται, αυτή την φορά θύμα ήταν η ομάδα του Λευκώνα.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε ως ντέρμπι του ομίλου και πολύ σωστά μάλιστα, ο Πυθαγόρας κέρδισε με 1-2 μέσα στην έδρα του Λευκώνα.

Ένα παιχνίδι που ήταν για γερά νεύρα μιας και και οι δύο ομάδες έχουν
πολύ καλό υλικό και κατά την γνώμη μας θα είναι αυτές που θα κυνηγήσουν την 1η θέση μέχρι το τέλος.

Στο 1ο ημίχρονο ο Πυθαγόρας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, και με πολλά ατομικά λάθη δεχόταν πίεση από τους γηπεδούχους χωρίς να υπάρχει κάποια κλασική ευκαιρία.

Ο Πυθαγόρας ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 30' και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το 40'

0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Πυθαγόρα μπήκαν πολύ καλύτερα (το 2ο ημίχρονο είναι το καλό του Πυθαγόρα) με πολύ καλύτερη κυκλοφορία, και μετά από ατομική ενέργεια του Ηλιόπουλου βρέθηκε μπροστά στο σκόρ με 0-1.

Κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι, μιας και ο Λευκώνας αιφνιδιάστηκε από το γκολ και πριν καλά καλά συνέλθει ο Καρπουζάκης Β μετά από ασίστ του Ηλιόπουλου έκανε το 0-2.

Από εκεί και πέρα υπήρχε πλήρης έλεγχος του παιχνιδιού, εκτός από μία φάση στο 90' όπου ο Γκουγκτζιλάς δεν εκτίμησε σωστά μία σέντρα από τα δεξιά και έδωσε την ευκαιρία στον Λευκώνα να μπει στο παιχνίδι.

Διακριθέντες από την ομάδα μας ήταν οί: Ηλιόπουλος, Γουργούτης, Τέκας και Τσίμας.

Σύνθεση της Ομάδας: Τσίμας, Τζήμας, Τέκας, Κοκκινίδης (53' Σιδηρόπουλος), Κίσσας, Βαλσαμάκης , Τόλιος (75' Ζαμπούνης), Γουργούτης, Ηλιόπουλος, Καρπουζάκης Β( 89' Μπούμπαρης Χ), Γκουγκτζιλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου