powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Πυθαγόρας.


Με πολλά προβλήματα παρατάχθηκε ο Πυθαγόρας στο γήπεδο της Άμπελης με την τοπική ομάδα αλλά κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και να παραμείνει πίσω από τους 3 πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.


Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε ο Μαυρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ μόλις στο 2'.

Ο Πυθαγόρας που ήταν αρκετά καλός καθ όλη την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα του με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου στο 23'.

Το 0-3 έγινε από τον Γουργούτη με κεφαλιά στο 39' που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της ομάδας μας μπήκαν στο ματς με την σιγουριά της νίκης και παραλίγο να στράβωνε το ματς μια και η γυπεδούχει μείωσαν στο 57' σε 1-3.

Στο 78' ο Πυθαγόρας έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Κίσσα ο οποίος ανέτρεψε τον επιθετικό της Άμπελοις σε μία φάση που δεν υπήρχε κίνδυνος για την εστία του Τσίμα αφού η μπάλα βρισκόταν μπροστά από το σημαιάκι του κόρνερ.

Στο ίδιο λεπτά με την εκτέλεση του φάουλ έγινε το 2-3 μετά από αδράνεια στην άμυνα μας.

Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα μιας και μετά το 2-3 η παίκτες μας σοβαρεύτηκαν και κράτησαν το σκορ εκεί που το είχαν φέρει οι ίδιοι.

Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου ο Πυθαγόρας έχασε 2-3 ευκαιρίες για να κάνει το 1-4 αλλά τόσο η κακές επιλογές στην τελική πάσα όσο και η ατυχία δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Διακριθέντες για την ομάδα μας: Γουργούτης, Τσίμας Μ, Μαυρίδης, Σιδηρόπουλος.

Πολύ κακώς ο διαιτητής Ευθημιάδης.

Σύνθεση: Τσίμας Μ, Γουργούτης, Ζαμπούνης Χ (72' Μπούμπαρης Χ), Κοκκινίδης, Κίσσας, Μαυρίδης, Τόλιος, Καρπουζάκης Μ(77' Τσίμας Δ), Καρπουζάκης Β (65' Βαλσαμάκης Β), Γκουρτζιλάς, Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου