powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΣΣ: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΕ Α΄& Β΄, ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Μπορεί το θερμόμετρο τις τελευταίες ημέρες να έπεσε και να μύρισε φθινόπωρο, όμως το θερμόμετρο στην Α΄ και Β΄ Κατηγορία ανεβαίνει, αφού φθάσαμε ήδη στην 4η αγωνιστική και ήδη οι βαθμολογικοί πίνακες άρχισαν να διαμορφώνονται, με τα φαβορί να ξεχωρίζουν και τα πρώτα ντέρμπι κορυφής να προκύπτουν, τις αδύναμες ομάδες να μένουν πίσω και τις υπόλοιπες να προσπαθούν για το καλύτερο.
Από την άλλη πρεμιέρα έχουμε στη Γ΄ Κατηγορία, με τους 19 μνηστήρες στους δυο ομίλους να είναι έτοιμοι για τον δικό τους αγώνα που κάποιες ομάδες θα τις φέρει στις πρώτες θέσεις για να ξεφύγουν από τα χαμηλά  του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.
Συνολικά 20 παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο και 27 διεξάγονται την Κυριακή.
Στον Α΄ όμιλο ο πρωτοπόρος Θρακικός Άνω Μητρουσίου που είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το 3Χ3, υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής στο ντέρμπι κορυφής, αφού ο πρώτος υποδέχεται τον δεύτερο, με τα προβλήματα τραυματισμών να μη λείπουν από την ομάδα του Χρήστου Πεμπέ, ενώ οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη, ο έτερος δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα, Ηρακλής Αμμουδιάς, θα αγωνισθεί στην Κερκίνη, στην έδρα του αδύναμου ή καλύτερα ανέτοιμου ακόμη Διαγόρα και είναι το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο, για να εκμεταλλευθεί κάθε αποτέλεσμα στο ντέρμπι κορυφής και γιατί όχι να πατήσει και κορυφή.
Επικίνδυνη αποστολή για τον Άρη Σκοτούσσας το παιχνίδι στο Ποντισμένο, κόντρα στον συνονόματό του Άρη, όμως οι παίκτες του Ζήση Αρβανιτίδης δείχνουν ότι μπορούν και στα δύσκολα. Οι νεοφώτιστοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα παίζουν και πάλι στην έδρα τους και αναμένεται να τα δώσουν όλα, για να κερδίσουν το πρώτο εντός έδρας τρίποντο, αφού εκτός έδρας τα  ’χουν καταφέρει.
Στο Χριστός, η τοπική Νίκη προέρχεται από μια βαριά ήττα, αφού την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε στη Σκοτούσσα με το βαρύ 3-0 και θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ηρακλή Λιμνοχωρίου και για ένα ακόμη λόγο, αφού το Κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του μεγάλου αρχηγού της Νίκης, του Μιχάλη Χιντερίδη και μάλιστα οι φίλοι της ομάδας ευχαριστώντας τον για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα, θα του απονείμουν και αναμνηστικό κύπελλο. Βέβαια ο Ηρακλής Λιμνοχωρίου από τη μεριά, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν πρόκειται να αποδειχθεί και για αυτό αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι.
Εύκολο απόγευμα στο Στρυμονικό, αναμένεται να έχει ο Διγενής Άνω Ποροΐων, αφού θα αντιμετωπίσει τον πολύ αδύναμο Στρυμώνα, ο οποίος ακόμη δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.
Στη Θερμοπηγή ο τοπικός Απόλλωνας υποδέχεται τον Ηρακλή Χειμάρρου, δυο ομάδες που προέρχονται από ήττες. Οι μεν γηπεδούχοι που παρά την ήττα τους στην Αμμουδιά έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν με κάτω τα χέρια στο Μελενικίτσι , αναμένεται να αντιδράσουν και σίγουρα ο συνδυασμός αυτός μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα διεξαχθεί ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι.
Τέλος με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το γειτονικό ντέρμπι στο Βαμβακόφυτο, ανάμεσα στην γηπεδούχο Αστραπή και τη Δόξα Μελενικιτσίου, με τις δυο ομάδες να επιζητούν το τρίποντο, και τους μεν γηπεδούχους  να προέρχονται από τη βαριά ήττα στα Άνω Πορόια με 4-0, τους δε φιλοξενούμενους να έρχονται με τη φόρα της μεγάλης νίκης κόντρα στον Ηρακλή Χειμάρρου με 3-1.
Στο Β΄ όμιλο το ο πρωτοπόρος Κεραυνός Ψυχικού, που έχει κάνει το 3Χ3, θα αγωνισθεί στη Βέργη, κόντρα στον «πληγωμένο» Κουπατσιανοό και σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, οι δε γηπεδούχοι προέρχονται και από εντός έδρας ήττα και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν και τη δεύτερη.
Δύσκολη αποστολή, για τον έτερο πρωτοπόρο, την ΑΕ Χρυσού, που θα δοκιμασθεί στη Νιγρίτα, κόντρα στη γηπεδούχο ΑΕΝ Νιγρίτας, που μετά το διπλό στο Σκούταρι δείχνει να συνέρχεται και σίγουρα θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι.
Στη Πεπονιά ο γηπεδούχος Αστέρας θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα, υποδεχόμενος το Μακεδονικό Ιβήρων αφήνοντας πίσω το άτυχο παιχνίδι μέσα στην Πρώτη, όπου ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά και να εκμεταλλευθεί τυχόν στραβοπατήματα των πρωτοπόρων που αγωνίζονται εκτός έδρας.
Πήγασος και Σκούταρι πληγωμένοι από τις ήττες της περασμένης αγωνιστικής θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο κάνοντας μια νέα αρχή, ενώ δεν θέλουν να κάνουν σκέψεις για δεύτερη συνεχόμενη ήττα.
Στο Δραβίσκο, η τοπική Ασπίδα, που προέρχεται από μεγάλη νίκη με ανατροπή στη Βέργη θα υποδεχθεί τον Πανσουλιακό, τον οποίο πρόσφατα είχε αποκλείσει από το Κύπελλο και σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα επιθυμούν μια άτυπη ρεβάνς για τον πρόωρο αποκλεισμό τους.
Στο Άγια Πνεύμα, η τοπική ΚΑΕ, που μόλις την περασμένη αγωνιστική πήρε τον πρώτο της πόντο, στο τοπικό ντέρμπι με τον Πανσουλιακό, υποδεχόμενη τον Άρη Πρώτης θέλει να κατακτήσει και το πρώτο τρίποντο της για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ντέρμπι ουραγών στην Τούμπα, αφού συγκρούονται ο τοπικός Πανσερραϊκός και  Ανατολή, ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κάποιο πόντο και ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, το βλέπουν σαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσουν για φέτος, σίγουρα όμως και οι φιλοξενούμενοι κάτι ανάλογο θα έχουν στο μυαλό τους.
Στη Β΄ κατηγορία και στο Α΄ όμιλο, οι πρωτοπόροι Νέο Πετρίτσι και Δασοχώρι, έχουν δύσκολες αποστολές, αφού το μεν Νέο Πετρίτσι δοκιμάζεται στο Γόνιμο στο γειτονικό ντέρμπι κόντρα στη γηπεδούχο Σαλαμίνα, το δε Δασοχώρι θα δοκιμασθεί στο Νεοχώρι Σιντικής.
Στο Β΄ όμιλο οι πρωτοπόροι, το πιο δύσκολο έργο από τους τρεις πρωτοπόρους έχει ο Παμβλαχιακός, που δοκιμάζεται στα ισχυρά φέτος Καλά Δένδρα που ακολουθούν στην βαθμολογία, ενώ η Τριανταφυλλιά υποδέχεται το Παλαιόκαστρο και το Γεφυρούδι, την Άμπελοι και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κατακτήσουν το τρίποντο.
Τέλος στον Γ΄ όμιλο εύκολο έργο έχουν οι τρεις από τους τέσσερις πρωτοπόρους αφού το Παραλίμνιο, υποδέχεται τη Μαυροθάλασσα, η Οινούσα υποδέχεται την Αναστασιά, η Μονόβρυση τον Εμμανουήλ Παπά ενώ η τέταρτη της παρέας Μεσολακκιά θα δοκιμασθεί στο Βαλτοτόπι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι το παρακάτω:
.
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/10/12, 04:00 μμ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
01. ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΚΑΡΠΕΡΗ
02. ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ-ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ
03. (ΟΜ.Α) ΠΗΓΑΣΟΣ-ΣΚΟΥΤΑΡΙ
04. ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ-ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ
05. ΤΟΥΜΠΑ-ΑΝΑΤΟΛΗ
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
06. ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ-ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
07. ΧΑΡΟΠΟ-ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ
08. ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ-ΚΟΙΜΗΣΗ
09. ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ
10. ΚΑΛΑΔΕΝΔΡΑ-ΠΑΜΒΛΑΧΙΑΚΟΣ
11. ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙ-ΤΡΙΑΔΑ
12. ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ-ΑΜΠΕΛΟΙ
13. ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ-ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑ
14. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ-ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ
15. ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ-ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ
16. (ΗΛΙΚΜ)ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΕΡ
17. ΠΑΟΚ ΤΡΑΓΙΛΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΕΡ
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
18. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ
19. ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ-ΚΑΛΟΚΑΣΤΡΟ
20. (ΑΕΡ.Α)ΙΩΝΙΚΟΣ-ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙ
.
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10/12, 12:00 πμ
.
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
01. (ΕΠΤΜ)ΠΟΣ 2000-ΚΟΡΜΙΣΤΑ
02. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ-ΕΛΠ. ΝΕΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ
.
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10/12, 04:00 μμ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
01. ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ-ΣΚΟΤΟΥΣΑ
02. ΧΡΙΣΤΟΣ-ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ
03. ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ
04. ΚΕΡΚΙΝΗ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ
05. ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ-ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ
06. ΒΕΡΓΗ-ΨΥΧΙΚΟ
07. ΝΙΓΡΙΤΑ-ΧΡΥΣΟ
08. ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΠΡΩΤΗ
09. ΠΕΠΟΝΙΑ-ΙΒΗΡΑ
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10. ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ-ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ
11. ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ-ΛΙΒΑΔΙΑ
12. ΒΥΡΩΝΕΙΑ-ΑΓΚΙΣΤΡΟ
13. ΓΟΝΙΜΟ-ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ
14. ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤ-ΔΑΣΟΧΩΡΙ
15. ΟΡΕΙΝΗ-ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
16. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
17. ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ-ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ
18. (ΟΜ.Β)ΛΕΟΝΤΕΣ-ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ
19. ΟΙΝΟΥΣΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
20. (OM.E)ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ-ΤΕΡΠΝΗ
21. ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ
.Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
22. (ΗΡΑΚΛ)ΚΕΣΣΑΝΗ-ΒΑΛΤΕΡΟ
23. ΑΧΙΝΟΣ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ
24. ΔΑΦΝΟΥΔΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ
25. ΚΡΗΝΙΔΑ-ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ

http://serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου