powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΓΚΟΛ "ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ" ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Βροχή από γκολ και μικροεκπλήξεις στα πρώτα παιχνίδια για το Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών, προς τέρψιν των πολλών φιλάθλων που βρέθηκαν στα γήπεδα για να τα παρακολουθήσουν. Εκτός συνέχειας έξι ομάδες της Α΄ κατηγορίας, οι τρεις μάλιστα από αυτές παίζοντας με ομάδες της Β΄ κατηγορίας.
Η Νέα Ζίχνη πέρασε δια περιπάτου όπως αναμενόταν από τον Εμμανουήλ Παπά φιλοδωρώντας τους γηπεδούχους με οκτώ γκολ.
Στο Χείμαρρο, ο τοπικός Ηρακλής κέρδισε στο παιχνίδι της ημέρας, τον συνονόματό του και πολυδιαφημισμένο, Ηρακλή Αμμουδιάς, με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ καλό, αφού τα είχε όλα, πολύ κόσμο, 3 γκολ, 3 δοκάρια, γερές μονομαχίες, νεύρα και ένταση. Δίκαια οι γηπεδούχοι πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για την κλήρωση της ερχόμενης Τρίτης, αφού ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλο γκολ. Το 1-0 , πέτυχε ο Καλαϊτζίδης με βολίδα από τα 40 μέτρα, ενώ το 2-0 έκανε με κοντινή κεφαλιά ο Ποταμόπουλος. Δυο δοκάρια είχαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι με τον Θεοδωρίδη και τον Βασιλειάδη. Στα δοκάρια απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρανόπουλου. Τελικά λίγο πριν τη λήξη ο Παναγιωτίδης νίκησε τον Κουρτίδη και μείωσε σε 2-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό παρά την ύστατη προσπάθεια που έκαναν οι φιλοξενούμενοι για την ανατροπή.
Στο Λιμνοχώρι ο τοπικός Ηρακλής με δυο ροπαλιές έριξε στο "καναβάτσο" τον Απόλλωνα Θερμοπηγής. Τα γκολ πέτυχαν ο Σιάρκος και ο Καρακόλιας, ενώ στο 0-0 ο Τούνης, τερματοφύλακας της Θερμοπηγής, απέκρουσε πέναλτι, που εκτέλεσε ο Εμίλ Τρέκοφ.
Στην Καστανούσα, ο αποδυναμωμένος φέτος Διαγόρας Κερκίνης αποκλείστηκε από τους γηπεδούχους χάρις σε ένα γκολ που πέτυχε ο Μιχαηλίδης.
Στο Γεφυρούδι, η Δόξα Μελενικιτσίου πέρασε εύκολο απόγευμα όπως αναμενόταν κόντρα στον γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο, χάρις σε γκολ που πέτυχαν οι: Τρέντσιος, Βασιλειάδης, Μαλετσκάνωφ 2.
Στην Τριάδα, ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε, αφού πέρασε με το άνετο 3-0, χάρις στα γκολ που πέτυχαν οι: Πετρίδης, Αρμουτίδης (απ’  ευθείας φάουλ) και Καπρινιώτης.
Στα Καλά Δένδρα ο ενισχυμένος φέτος Πυθαγόρας, κέρδισε με το επιβλητικό 6-2, το Στρυμονικό και το έβγαλε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Τα γκολ πέτυχαν οι Μάκης Ηλιόπουλος, Κοκκινίδης, Γουργούτης (3) και ένα αυτογκόλ.
Στο Λευκώνα ο τοπικός Ολυμπιακός κέρδισε τον Θρακικό Άνω Μητρουσίου, στο τοπικό ντέρμπι και τον έβγαλε έξω από το θεσμό του κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Οι φιλοξενούμενοι αν και  προηγήθηκαν με τον Σεβοσλίδη δεν τα κατάφεραν, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη πρόκριση πρώτα ισοφαρίζοντας με τον Χιντζίδη και στην παράταση με 2 γκολ του Κυριάκωφ.
Στη Νικόκλεια, ο Κουπατσιανός Βέργης  ήταν το μεγάλο φαβορί και το επιβεβαίωσε με τον πιο εμφαντικό τρόπο, αφού πέτυχε νίκη με το επιβλητικό 7-1. Τα γκολ πέτυχαν οι: Πολυχρονιάδης Χαρ. 2, Δίγκας, Μιχαλούδης Παν., Αμπατζής, Πολυχρονιάδης Άκης 2.
Στο Ροδολίβος στο απόλυτο ντέρμπι ο τοπικός Εθνικός αν και προηγήθηκε στο σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου δεν τα κατάφερε να κάνει την έκπληξη και έχασε τελικά με 3-2, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι : Βατίτσης 2 και Γεωργιτζίκης.
Στο Δραβίσκο η τοπική Ασπίδα κέρδισε άνετα τον Πανσερραϊκό Τούμπας με 5-1, χάρις στα γκολ των Καρακαλίδη 2, Παπαδόπουλο, Κεχλιμπάρη και Μουταφτσή.
Στο Γόνιμο, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγκίστρου πήρε το εισιτήριο για την άλλη φάση χάρις σε αυτογκόλ που πέτυχε ο Σταυρακάρας.
Στο Εθνικό γήπεδο Σερρών η Πανσερραϊκή πήρε τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση κερδίζοντας 1-0 τον Παμβλαχιακό (Πανσερραϊκός Κ 17), χάρις στο γκολ του χαραλαμπίδη λίγο πριν τη λήξη, σ ένα καλό παιχνίδι όπου οι 22 νεαροί κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές, τα ‘δωσαν όλα για τη νίκη-πρόκριση.
Στο Βαλτοτόπι ο  τοπικός Ατρόμητος αν και πάλεψε τελικά υποτάχτηκε στην ανωτερότητα του Ηρακλή Μονόβρυσης που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με σκόρερ τους Γκόγκα και Δέλχατζη στο τελικό 0-2.
Στο Παραλίμνιο ο τοπικός Απόλλωνς ξεκίνησε εντυπωσιακά τα επίσημα παιχνίδια κερδίζοντας με 6-2 τον ΠΑΟΚ Μαυρολόφου, σε ένα παιχνίδι μονόλογο για τους γηπεδούχους. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι: Τυχάλας, Μεσέρδης Χρ., Τάκας, Λιάρας, Τζαμπάζης, Μεσέρδης Θ.
Συνολικά τα αποτελέσματα:
.
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9/2012 ΩΡΑ 5:00 μμ
.
ΓΟΝΙΜΟ-ΑΓΚΙΣΤΡΟ..........................0-1
ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ-ΚΕΡΚΙΝΗ...................1-0
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ.................2-0
ΧΕΙΜΑΡΟΣ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ.....................2-1
ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ-ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ................0-4
ΤΡΙΑΔΑ-ΚΑΡΠΕΡΗ............................0-3
ΚΑΛΑ ΔΕΝΤΡΑ-ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ............6-2
ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ...............3-1 (παρ.) 1-1 (κ.α.)
ΠΑΜΒΛΑΧΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ........0-1
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ-ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ.................0-2
ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ-ΒΕΡΓΗ...........................1-7
ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ-ΠΡΩΤΗ.........................2-3
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ-ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ.......0-8
ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ-ΤΟΥΜΠΑ........................5-1
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ-ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ............6-2
.
Το αυριανό πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών είναι το παρακάτω:

ΚΥΡΙΑΚΗ  9/9/2012 ΩΡΑ 5:00 μμ
ΓΗΠΕΔΟ   ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ     ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-Α.ΠΟΡΟΪΑ
΄΄       ΛΙΒΑΔΙΑΣ                 ΛΙΒΑΔΙΑ-ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ
΄΄       ΒΥΡΩΝΕΙΑΣ               ΒΥΡΩΝΕΙΑ-ΡΟΔΟΠΟΛΗ
΄΄       ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΩΝ       ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ-ΧΑΡΩΠΟ
΄΄       ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟΥ       ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ-ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ
΄΄       ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ             ΔΑΣΟΧΩΡΙ-ΣΚΟΤΟΥΣΑ
΄΄       ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ     ΠΑΟΚ ΤΡΑΓΙΛΟΥ-ΠΕΠΟΝΙΑ
΄΄       ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑΣ         ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ
΄΄       ΠΡΟΒΑΤΑ                 ΠΡΟΒΑΤΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
΄΄       ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ         ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ-ΟΡΕΙΝΗ
΄΄       ΑΕΡ Α΄ ΣΕΡΡΩΝ         ΑΝΑΤΟΛΗ-ΠΗΓΑΣΟΣ
΄΄       ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ               ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ-ΟΙΝΟΥΣΑ
΄΄       ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ   ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΕΡ-ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ
΄΄       ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ             ΣΚΟΥΤΑΡΙ-ΧΡΥΣΟ
΄΄       ΨΥΧΙΚΟΥ                   ΨΥΧΙΚΟ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
΄΄       ΤΕΡΠΝΗΣ                   ΤΕΡΠΝΗ-ΝΙΓΡΙΤΑ
΄΄       ΑΧΙΝΟΥ                     ΑΧΙΝΟΣ-ΙΒΗΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου