powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πυθαγόρας - Αναγέννηση 0-3

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε η ομάδα μας με αποτέλεσμα να ηττηθή από την Αναγέννηση με  0-3.

Ο Πυθαγόρας δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι με τους παίκτες του να
δείχνουν πολύ αγχωμένη.

Το έργο της ομάδας μας έγινε δύσκολο μετά την αδικαιολόγητη αποβολή του Καρπουζάκη Βασίλη στο 16΄ μιας και μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ο μόνος παίκτης από τα δεξιά που προκαλούσε ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενουμένων.

Το 0-1 για την Αναγέννηση έγινε στο 20' με πέναλτι, μετά από ανατροπή του επιθετικού των φιλοξενουμένων, από ανατροπή που του έκανε ο Γκουρτζιλάς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 26' ο Μουσικάκης Μ των φιλοξενουμένων, αδικαιολόγητα δέχεται την κόκκινη κάρτα επειδή έβρισε των διαιτητή.

35' λεπτό και η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας όταν ο Γκουρτζιλάς μπήκε στην περιοχή των φιλοξενουμένων από τα δεξιά, αλλά δεν κατόρθωσε να σπάσει την μπάλα στον Ηλιόπουλο που ήταν μόνος του με την εστία, και έτσι χάθηκε η ευκαιρία των γηπεδούχων να κανί το 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο αν και η ομάδα μας ανέβασε λίγο την απόδοσή της, δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο, εκτός από 2 καλές ευκαιρίες, η πρώτη με τον Κοκκινίδη ο οποίος έσπασε την μπάλα από τα αριστερά αλλά ο Καρπουζάκης Μπίλης καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να απομακρύνουν η αμυντική,  και η δεύτερη μετά απο σέντρα του Μαυρίδη ο αμυντικός της Αναγέννησης προλαβαίνει να διώξη σε κόρνερ πριν ο Γουργούτης την στήλη στα δίχτυα.

Το 0-2 έγινε στο 75' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, και το 0-3 στο 86' με κεφαλιά μέσα από την περιοχή της ομάδας μας.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι: Τσίμας, Κόκκινίδης, Γουργούτης.

Η ένδεκάδα: Τσίμας, Κοκκινίδης, Κίσσας (55' Μπούμπαρης), Τέκας, Γουργούτης, Μαυρίδης, Τόλιος,  Ηλιόπουλος, (64' Καρπουζάκης Μπίλης), Καρπουζάκης Β, Γκουρτζιλάς, Παπαδόπουλος Γ (69' Μπέλπα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου