powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Άδικη ήτα για την ομάδα μας στο Εθνικό Στάδιο Σερρών.

Την άδικη ήτα γνώρισε η ομάδα του Πυθαγόρα στο γήπεδο του Εθνικού Σταδίου απέναντι στον 3ο στην βαθμολογία Παμβλαχιακό.

Ο Πυθαγόρας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 3' λεπτό μετά από
λάθος συνεννόηση του Τόλιου με των Σαββόπουλο οι οποίοι δεν μπόρεσαν να διώξουν σωστά την μπάλα με αποτέλεσμα ο επιθετικός των βλάχων να βρεθεί μόνος του απέναντι στην εστία του Τσίμα και να κάνει το 1-0.

2' αργότερα μετά από κόρνερ των γηπεδούχων παραλίγο να γίνει το 2-0 αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας μας μπλόκαρε την μπάλα.

μετά το 15' λεπτό άρχισε ο Πυθαγόρας να ελέγχει το Ματς χωρίς όμως να έχει να επιδείξη κάποια ουσιαστική ευκαιρία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, εκτός από μία πολύ καλή κεφαλιά του Γκαραβέλη η οποία κατέληξε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο με των αέρα υπέρ και την είσοδο του Παπαδόπουλου Γ, ο Πυθαγόρας έγινε ποιώ επιθετικός και κατάφερε να ισοφαρίση το σκορ του αγώνα μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια του Γκαραβέλη από δεξιά, ο οποίος γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι ο Γουργούτης δεν έπιασε καλά το σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στα πόδια του Παπαδόπουλου και αυτός με ένα άριστο πλασέ να την στήλη στα δίχτυα της εστίας του Παμβλαχιακού και να κάνει το 1-1. 

Πολύ καλύτερος του Παμβλαχιακού στο 2ο ημίχρονο ο Πυθαγόρας αν και είχε 2-3 φορές την ευκαιρία να γυρίσει των αγώνα δεν τα κατάφερε.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με το σκορ στο 1-1, ο Ζαμπούνης αν και πολύ καλός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, σαν άπειρος παίκτης και σε μία φάση που δεν κινδύνευε άμεσα η ομάδα μας, αυτός ανέτρεψε των επιθετικό του Παμβλαχιακού με αποτέλεσμα ο Διαιτητής να  σφυρίξει πέναλτι και να γίνει το τελικό 2-,1 με τους παίκτες της ομάδας μας να μην μπορούν να καταλάβουν πώς έχασαν αυτό το Μάτς.

Στα θετικά του παιχνιδιού η γενική εικόνα του πολύ καλού Πυθαγόρα μετά το 15', που δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήση το κάτι παραπάνω και να πάρει την 5η θέση του πρωταθλήματος και να μπει στα μπαράζ.

Η βαθμολογία των παικτών μας στο παιχνίδη με άριστα το 10 ήταν:
1. Τσίμας Μ       7,5
2. Σαββόπουλος Β  7
3. Ζαμπούνης Χ  7
4. Ζαμπούνης Σ  7
5. Κοκκινίδης Σ 6,5
6. Γκουρτζιλάς Κ  7
7. Τόλιος Θ  7,5
8. Γουργούτης Ν  7,5
9. Μαυρίδης Π  8
10. Γκαραβέλης Α  8
11. Χρονάκις Κ 6,5

12. Παπαδόπουλος Γ  8
13. Μπέλμπα Λ 7
14. Δήμτσιος Γ  -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου